Onze praktijk – Tandartspraktijk de Groenkamp – Buitenpost

Onze praktijk

Onze praktijk

Tandartspraktijk de Groenkamp is een veelzijdige algemene praktijk waar zeven tandartsen werkzaam zijn. Wij willen voor jong en oud een gezonde mond. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie, zo proberen we tandheelkundige problemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Een gezonde mond begint al bij het melkgebit, daarom adviseren wij U om kinderen vanaf het eerste tandje mee te nemen. Wij kunnen U dan adviezen en tips geven om het gebit van Uw kind gezond te houden. Kinderen raken spelenderwijs gewend aan de tandarts en vanaf 2 jaar krijgen ze al een echte controle.

In onze praktijk zijn preventieassistentes werkzaam. Zij hebben aanvullende cursussen gevolgd om zelfstandig handelingen uit te kunnen voeren bij de patiënt, dit gebeurt altijd in opdracht van de tandarts. Dit betreft o.a. het maken van röntgenfoto’s, verwijderen van tandsteen, het sealen van kiezen, voorlichting geven en het uitvoeren van beugelcontroles (o.a. plakken van blokjes, plaatsen van nieuwe draden). Mocht U hier bezwaar tegen hebben dan kan U dit tijdens Uw bezoek aangeven.

Naast de algemene tandheelkunde kan U bij ons voor een breed scala aan diensten terecht:

Behandelkamer

Sterilisatieruimte